A state of art

Totus desiderabilis.

Sep 21, 2009

The traditional way.

Ştiţi, dacă aveţi cont pe DeviantArt, FanFiction.net sau alte porcării din ăstea, este imposibil să nu observaţi obsedaţii de views, profile comments&attention.
Sunt şi pe hi5, da.
Sunt ăia care stau non-stop pe la "newest creation" şi la fiecare lucru care pare mai de începător îi dă favourite, ca să vină ăla şi să-i mulţumească pentru fav, să mai dea o tură prin glarie, să mai favoriteze şi el câte ceva...
Ah, şi pe YouTube. M-am trezit odată cu un Subscriber când nu aveam nimic lol. Şi după ce a observat că nu-l bag în seamă, ce a zis el? Hai să îi dau şi un profile comment să o bombardez cu e-mail-uri să dea şi la JE Subscribe. Am continuat să-l ignor şi spre surprinderea mea, nu mi-a dat Unsubscribe.
Dacă te mănâncă politeţea să le mulţumeşti prima dată, e mai greu să scapi de ei după aceea. Dar uneori rişti şi să porneşti un flame-war că ĂĂĂ CĂ EŞTI NERECUNOSCĂTOR, CEA MAI MARE TRĂDĂTOARE EVĂR and bla bla.
De cele mai multe ori îi ignor, ocazional le mai mulţumesc ălora care n-au chiar peste 345433543 faved creations...
În fine, vor fi d-ăştia tot timpul, şi dacă te plictiseşti şi vrei publicitate mică, poţi să încerci, lol. Eu am încercat şi am fost bombardată de thanks comment-uri şi faves. XD

1 other barks:

Evilica said...

Oh, inca un lucru bun de facut cand te plictisesti. Imi dai idei xD

Post a Comment