A state of art

Totus desiderabilis.

Jun 3, 2009

Twilight. Psht.




Na ca m-am fortat sa citesc toata cartea! Si la aceeasi parere am ramas! [Si da, tot anti-twilight sunt]

Deci... ceva nu mi-a placut deloc: Bella. Autoarea a facut-o foarte… perfecta. In romana nu stiu cum se numeste acest… “proces” dar o voi lua pe engleza: Mary Sue. A facut-o perfecta [daca ati observat cum se dadeau baieteii la ea], iubita si asa mai departe. In plus, a facut-o mai speciala, ca ala ii miroase sangele, Edddie nu ii poate citi gandurile. Toate regulile dispar pentru ea. De ce sa se abtina Eddie din ai suge sangele? Ca doar nu s-a indragostit si dupa aia a mirosit-o. De ce sa o salveze? Ar fi fost chiar mai bine pentru el daca fetita murea. In fine, trecand peste asta, vreau sa va mai spun ce nu mi-a placut: faptul ca Bella se aseamana izbitor cu Meyer.

“In my head, Bella is very fair-skinned, with long, straight, dark brown hair and chocolate brown eyes. Her face is heart-shaped—a wide forehead with a widow’s peak, large, wide-spaced eyes, prominent cheekbones, and then a thin nose and a narrow jaw with a pointed chin. Her lips are a little out of proportion, a bit too full for her jaw line. Her eyebrows are darker than her hair and more straight than they are arched. She’s five foot four inches tall, slender but not at all muscular, and weighs about 115 pounds. She has stubby fingernails because she has a nervous habit of biting them.”

Si o poza:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLjwNiMoUXnV9UutPXM7-fNQeVxBBkFJwfB4oeNZ-j0ZRevIGURJc7LBZhOHSSAnImHtpX8-TSFW-S1qPFg1xscPXm03Jcwk2AMzX8TTq8DAsD64SP9PqkX_TFT7kIpddb1QCFhhPLR7E/s320/stephanie_meyer%5B1%5D.jpg

Vreo asemanare?

In plus, am observat cum se plange intruna. Ah da? De ce? Doar e perfecta *sigh*.

Acum sa-l scoatem din minte pe celalalt Mr. Perfect – Edward. Mda, pe langa toti vampirii, el e cel mai frumos, fara probleme/defecte. In plus, il vad asa fara sentimente… parca de abia are personalitate [scena in care Bella se pupa cu altu' si el nu face nimic]. Si toate fetele pe care le stiu pana acum sunt innebunite dupa el.

Nu cred ca ar trebui sa mai spun de carte. 

http://antitwilight.deviantart.com/art/KellyNoel-Twilight-SUCKS-81082622

No twilight-anti-twilight wars here please!

Emi.



0 other barks:

Post a Comment